Er du Service Provider?

Som Service Provider kan du få adgang til EWIIs fibernet og de muligheder det giver.

Vores fibernet er åbent for alle

Siden 2014 har EWII Fibernet haft en åben infrastruktur for de Service Providers, som gerne vil sælge deres TV- og internetydelser til egne slutkunder via vores fibernet. I dag kan store dele af Trekantområdet vælge mellem hele 10 forskellige udbydere: Bolignet, EWII Bredbånd, Fastspeed, GlobalConnect, Hiper, JETNET, Kviknet, TDC Erhverv, Telia og YouSee.

Er du Service Provider, kan din virksomhed få adgang til EWIIs fibernet gennem TDC Nets Columbine engrosplatform. Det kræver en forudgående aftale med EWII Fibernet, som sørger for opsætningen til Columbine i samarbejde med TDC Net.

Vores kontrakt-setup er enkelt og bygger bl.a. på anbefalingerne fra Erhvervsstyrelsen angående ikke-diskrimination, transparens samt en fair, rimelig og ensartet prissætning som sikrer, at alle Service Providere har lige konkurrencevilkår.

Vi tror på det frie valg og byder derfor gerne nye TV- og internetudbydere velkommen på vores fiberinfrastruktur.

EWII fibernets dækningsområde

Vores dækningsområde

EWIIs fiber-infrastruktur fremstår i dag som et af de større fibernet i Danmark. Mere end 110.000 adresser har adgang til en fiberforbindelse. Det betyder, at EWII Fibernet er klart den største udbyder på højhastighedsmarkedet i Trekantområdet. Infrastrukturen dækker det meste af Trekantområdet og inkluderer bl.a. byerne Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Trekantområdet er kendt for at være et af Danmarks vækstområder. I EWII Fibernet har vi besluttet, at alle borgere og virksomheder i Trekantområdet skal have mulighed for at få en fiberforbindelse, så EWII kan medvirke til at Trekantområdet også bliver førende inden for kommunikationsløsninger i Danmark.

Vores fiberprodukter

EWII Fibernet tilbyder en række standard produkter og ydelser til TV- og internetudbydere. Produkterne er baseret på OSI modellens lag 2. Vi tilbyder blandt andet et DSLAM termineret Fiber BSA produkt til privat og hjemmearbejdspladser samt et Router termineret BTO produkt til erhvervsmarkedet. For begge hovedprodukter gælder det, at de skal tilgås via TDC Nets Columbine platform.