Hvem er EWII Fibernet?

EWII Fibernet er en del af EWII Koncernen under Kommerciel Infrastruktur. Vi har ansvaret for fibernettet i Trekantområdet og tilbyder et åbent fibernet, hvor du frit kan vælge mellem vores forskellige udbydere.

Om EWII Fibernet

Hos EWII betragter vi fibernet som infrastruktur på lige fod med el, vand og varme. Vi har en ambition om, at så mange som muligt i Trekantområdet skal have muligheden for at komme på fibernettet.

EWII Fibernet er organiseret i fire divisioner med hver sin afdelingsleder.

En del af EWII Koncernen

EWII Fibernet er en del af EWII Koncernen under Kommerciel Infrastruktur. EWII Koncernen sikrer livets selvfølgeligheder til borgere og virksomheder i Trekantområdet. Forsyningsdelen af koncernen sørger for rent drikkevand, strøm i stikkontakten, varme i rørene og et lynhurtigt fibernet – en del af hverdagens selvfølgeligheder.

Fiberområdet er koncernens helt store investeringsområde med beslutningen om at åbne fibernettet for fri konkurrence og udrulle fiber i Trekantområdet – ikke bare ude i vejen, men helt ind i hver enkelt husstand eller virksomhed. I fiber-udrulningsprojekt ”Fiber i alt til alle” vil vi derfor færdiggøre fiber-infrastrukturen i hele området frem til 2024.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund, investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

Et åbent fibernet

EWIIs fibernet er åbent. Det betyder, at du frit vælge mellem de forskellige udbydere der er koblet på vores fibernet. Du har hermed frihed til at vælge den udbyder, der passer til dit behov.

Vi siger velkommen til alle udbydere på vores net. For os er det vigtigt, at forbrugeren selv kan vælge og indrette sig efter sit individuelle behov.

Anders Hørning

Operation Manager

Pressekontakt

Vi vil have et professionelt, ordentligt og imødekommende forhold til pressen. Alle pressehenvendelser håndteres seriøst, hurtigt og effektivt.

Derfor står vores PR- og Presseafdeling til rådighed for enhver henvendelse fra journalister og medier, der har spørgsmål til virksomheden.

Kontormiljø med to mænd der sidder ved borde med computerskærme. Karriere hos EWII Fibernet.

Gør karriere i EWII Fibernet

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer og har jævnligt spændende stillinger slået op.

 

Gå til karriere