Få job hos EWII Fibernet

Kontormiljø med to mænd der sidder ved borde med computerskærme. Karriere hos EWII Fibernet.

På udkig efter nyt job?

Vi udvikler både fibernettet og vores medarbejdere.

Se ledige stillinger

Vi bygger fremtidens fibersamfund

Vil du være med? Vi har altid brug for dygtige medarbejdere, der har lyst til at hjælpe med at udrulle fibernettet og fremtidssikre Trekantområdets internetteknologi.

Hos EWII betragter vi internet som en af livets selvfølgeligheder på lige fod med el, vand og varme. Og vi sætter en ære i at levere et stabilt netværk til hele Trekantområdet. Hvis vi skal kunne det, har vi brug for dygtige og skarpe medarbejdere.

Det er os, der skaber Trekantområdets digitale infrastruktur og binder mennesker, virksomheder, hospitaler, skoler mm. endnu bedre sammen. Det er en stor udfordring, som vi kun kan løfte i fællesskab med de dygtigste medarbejdere på holdet og den nyeste teknologi ved hånden. Ved at gøre det, tager vi et stort ansvar for det samfund og den verden, vi er en del af.

Et stærkt fællesskab

Hos EWII Fibernet er vi en god blanding af mange forskellige personligheder og jobfunktioner. Vi er specialister i teknologiudvikling, data, analyse, projektledelse, partnerskaber, forretningsstrategi og teknik. Vi har plads til forskelligheder og formår at favne alle - selv i en travl hverdag.

Kickstart din udvikling

Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig – både personligt og fagligt, mens du arbejder hos os. Det kan være ved at specialisere dig, lære nye arbejdsområder at kende eller ved at tage næste skridt i din karriere. Du kan hurtigt få masser af ansvar og indflydelse i dit nye job - hvis du vil. Vi støtter din udvikling og sikrer os, at nyt ansvar passer med, hvor du vil hen i din karriere.

 

Ledige stillinger hos EWII Fibernet.

Er du vores nye kollega?

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at bygge Trekantområdets digital infrastruktur. Her kan du se de stillinger, vi søger medarbejdere til i øjeblikket.

 

Gå til ledige stillinger

4 trin til job hos EWII Fibernet

Processen fra du sender en ansøgning, til du er ansat.

 1. Ansøgning

  Du sender en ansøgning og får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Ofte er stillingen slået op i 14 dage, hvorefter vi udvælger de kandidater, vi indkalder til en personlig samtale.
 2. Første samtale

  Første personlige samtale forventes at være cirka 1 time. Til samtalen fortæller vi om, hvem vi er - og vi finder ud af, hvem du er. Vi finder også ud af, om vi er noget for hinanden, og om dine faglige kvalifikationer passer til jobbet.
 3. Anden samtale

  Til de fleste stillinger inviterer vi også til en samtale nummer 2. Her har du forud for samtalen udfyldt en personlighedstest. Testen giver os muligheden for at lære din personlige side lidt bedre at kende.
 4. Der er et match

  Hvis du er den rette kandidat, bliver du tilbudt jobbet. Du hører naturligvis også fra os, selv om du ikke kommer i betragtning til jobbet. Hvis vi ikke ringer til dig, så modtager du en e-mail. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en uddybning.
Fiber lyslederkabler

Vil du vide mere om EWII Fibernet?

Her kan du læse mere om os og vores organisation. Vi er en del af EWII Koncernen og tilbyder et åbent fibernet.