Hvad er en fiberboks?

En fiberboks er den boks, der giver dig forbindelse med vores netværk. Så den er en forudsætning for, at du overhovedet kan få fibernet.

Boksen sikrer, at du får et lynhurtigt og stabilt internet

Fiberboksen places på indersiden af din husmur i forhold til fiberrørets udvendige placering. Rummet skal være opvarmet og tørt med en stabil temperatur mellem 10 og 40 grader. Boksen skal være let tilgængelig og skal forbindes med en stikkontakt.

Når du bestiller fibernet, kommer der en tekniker ud til dig for at installere fiberboksen.

Teknikeren borer oftest hul i soklen til fiberkablet på det aftalte sted. Herefter føres fiberkablet igennem muren og sluttes til den indvendige fiberboks.

OBS!

Du må aldrig forsøge at skille en fiberboks ad. Det kan være sundhedsfarligt at se ind i en optisk fiber, når den er aktiv.

Vi installerer en af nedenstående fiberbokse i dit hjem

Hvilke produkter du kan få hos vores udbydere afhænger af, hvilken fiberboks du har fået installeret.

Genexis Fiber Twist fiberboks (PON)

Genexis Fiber Twist fiberboks (PON)

Denne fiberboks er af mærket Genexis model G24104 og måler L: 11,1 x B: 11,1 x D: 4,6 cm. Dybden er inkl. vægbeslag. Selve fiberboksen har en dybe på 2,5 cm.

Den er uden router. Det vil sige, at den udsender ikke et trådløst signal. For at få Wi-Fi/trådløs internet skal du anskaffe en trådløs router.

Se hvilke produkter du kan få med denne fiberboks

New Ont fiberboks (PTP)

New Ont fiberboks (PTP)

Denne fiberboks er af mærket DKT COMEGA model 79734 og måler L: 8,8 x B: 8,8 x D: 6,5 cm.

Den er uden router. Det vil sige, at den udsender ikke et trådløst signal. For at få Wi-Fi/trådløs internet skal du anskaffe en trådløs router.

Se hvilke produkter du kan få med denne fiberboks

Spørgsmål og svar om fiberboksen

Fiberboksen places på den anden side af husmuren i forhold til fiberrørets placering som aftalt i etableringsaftalen.

Rummet skal være opvarmet og tørt med en stabil temperatur mellem 10 og 40 grader. Boksen skal være let tilgængelig og i nærheden af en stikkontakt.

Du skal sørge for at området, hvor fiberboksen skal placeres inde i huset, er ryddet i en radius af 1,5 meter, så teknikeren kan komme til.

Se hvilke samarbejdspartnere vi arbejder sammen. Det vil også være én af dem, der tager kontakt til dig for installation af din fiberboks.

Når din fiberboks er blevet installeret, kan du efter 8 hverdage kontakte en af vores udbydere, som tilbyder et bredt udvalg af produkter på EWIIs fibernet.

Du kan frit vælge mellem følgende udbydere.

Du skal have et abonnement på fiberbredbånd, før du kan gøre brug af din fiberboks.

Når din fiberboks er installeret, kan du efter 8 hverdage kontakte en af vores udbydere, som tilbyder et bredt udvalg af produkter på EWIIs fibernet. Du kan frit vælge mellem følgende udbydere.

Kan du få fibernet på din adresse?

Indtast din adresse her og se, om du kan få fibernet.

Kvinde kigger på PC for at finde en internetudbyder på EWII Fibernet

Udbydere på EWIIs fibernet

EWIIs fibernet er åbent, så du har frihed til at vælge den leverandør, der passer til dit behov. Hvis du ønsker et abonnement hos en af vores udbydere, skal du kontakte dem direkte.